014 3371 350 asiakaspalvelu@hoviapteekki.fi
Itsenäisyyspäivän, joulun ja vuodenvaihteen aukioloajat: ma 6.12. 12-18/ pe 24.12. 9-13 / la 25.12. olemme suljettuina / Uuden vuoden päivänä la 1.1. 12-18 / Loppiaisena to 6.1. 12-18. /Hyvää ja rauhallista joulua ja uutta vuotta 2022!

Lukuisat terveyden- ja sosiaalihuollon laitokset ja yritykset luottavat joustavaan ja asiakaslähtöiseen palveluumme, josta saamme jatkuvasti positiivista palautetta. Sovimme jokaisen yritysasiakkaan kanssa yksilöllisesti lääkkeiden ja tarvikkeiden toimitus- ja kuljetusjärjestelyt. Kuljetuksesta emme peri maksua.

Pitkälle kehitetty asiakashallintajärjestelmämme mahdollistaa joustavan asioinnin. Maksaminen hoituu kätevästi tiliasiakaslaskutuksen kautta.

Asiakkainamme on mm. lääkäriasemia, hammaslääkäriasemia, vanhusten palvelukoteja ja päiväkeskuksia, liikuntarajoitteisten palvelukoteja ja kehitysvammaisten hoitokoteja. Olemme pitkään tehneet hyvin toimivaa yhteistyötä myös kotisairaanhoidon kanssa.

Jos olet kiinnostunut yrityksille suunnatuista palveluistamme, ota yhteyttä apteekkariin ja proviisoriin, niin voimme keskustella teille sopivista järjestelyistä.