014 3371 350 asiakaspalvelu@hoviapteekki.fi
RISKIRYHMIEN JA IKÄIHMISTEN LÄÄKETOIMITUKSET VALLITSEVASSA POIKKEUSTILANTEESSA:
Suomen hallitus on 16.3. antamassaan toimenpideohjelmassa velvoittanut yli 70-vuotiaat pysymään erillään kontakteista muiden ihmisten kanssa mahdollisuuksien mukaan tartuntojen ehkäisemiseksi. Tarjoamme lääkkeiden kotiinkuljetusta tai laitamme ostoksesi valmiiksi tilauksesi mukaan.
Ota yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla: asiakaspalvelu(at)hoviapteekki.fi tai puhelimitse 014 337 1350.
Puhelinvaihteemme voi olla ruuhkautunut.

Lukuisat terveyden- ja sosiaalihuollon laitokset ja yritykset luottavat joustavaan ja asiakaslähtöiseen palveluumme, josta saamme jatkuvasti positiivista palautetta. Sovimme jokaisen yritysasiakkaan kanssa yksilöllisesti lääkkeiden ja tarvikkeiden toimitus- ja kuljetusjärjestelyt. Kuljetuksesta emme peri maksua.

Pitkälle kehitetty asiakashallintajärjestelmämme mahdollistaa joustavan asioinnin. Maksaminen hoituu kätevästi tiliasiakaslaskutuksen kautta.

Asiakkainamme on mm. lääkäriasemia, hammaslääkäriasemia, vanhusten palvelukoteja ja päiväkeskuksia, liikuntarajoitteisten palvelukoteja ja kehitysvammaisten hoitokoteja. Olemme pitkään tehneet hyvin toimivaa yhteistyötä myös kotisairaanhoidon kanssa.

Jos olet kiinnostunut yrityksille suunnatuista palveluistamme, ota yhteyttä apteekkariin ja proviisoriin, niin voimme keskustella teille sopivista järjestelyistä.